+36204400090 info@ablakhungary.hu

Ablakcsere határidőre!

Legyen professzionális, akár 7 légkamrás német nyílászáró az Ön otthonában is!

Árkalkulátor:

Adja meg ablakai körülbelüli méreteit és emailban 2 percen belül árajánlatot küldünk Önnek!

Ha Önnek is a Legjobb kell:

Profi csapat – Gyors kivitelezés

Az AblakHungary csapatával azért dolgozunk minden nap, hogy ügyfeleinknek a lehető legjobb minőségben, professzionális termékek alkalmazásával új, biztonságos, igazi otthont varázsoljunk akár 4 hét alatt!

Évtizedes tapasztalattal mindenre van megoldásunk és szakembereink örömmel állnak rendelkezésére! Kérjen ajánlatot tőlünk és mi kicseréljük nyílászáróit!

Ha a számok érdeklik:

Mi kizárólag a legjobb minőséggel dolgozunk. Nyílászáróink minden esetben van Rehau vagy Deceauninck , díjnyertes profilból készülnek!

Legyen szó régi kádár kocka típusú házról, vagy újépítésű otthonról, nálunk van rá tökéletes megoldás! Kérjen ajánlatot még ma!

Bármilyen színben és formában!

Minden ablakot és ajtót úgy tudunk legyártani, ahogy Ön kéri! Bármilyen színben, bármilyen üvegmintával és bármilyen formában!

A professzionális vasalatnak és szerkezetnek köszönhetően nyílászáróink íves, kis és nagy szerkezetek esetében is tökéletesen szigetelnek és évtizedekig tartósak maradnak, 5 év szerkezeti garanciával!

Online ajánlatkérés 2 perc alatt!

Ne várjon más cégek ajánlataira, nálunk pár méret megadásával azonnali árajánlatot kérhet, telefonálás nélkül is! Az internetes kalkulátor segítségével pár percen belül konkrét árakat kap!

Kattintson a zöld gombra, melynek segítségével megnyílik Önnek az online árajánlat kalkulátor, ahol ablaki szélességének és magasságának megadásával kiszámoljuk Önnek, hogy mennyiben kerülne a teljes felújítás!

Árkalkulátor:

Figyelem: nem szükséges pontos méreteket megadni az árajánlathoz!

Az ablakcsere folyamata:

1. Felmérés

Az előzetes ajánlat elfogadása után kollégáink 2 munkanapon belül felveszik Önnel a kapcsolatot és egyeztetik a helyszíni felmérés idejét, ahol szakembereink megmérik a pontos méreteket és végleges ajánlatot adnak!

2. Tervezés

Az ablakokat és ajtókat, valamint a redőnyöket mind az Ön igényei szerint tervezzük és gyártjuk. Legyen szó 3 régetű üvegről, színes ablakokról vagy motoros, távirányítóval vezérelhető redőnyökről.

3. Ütemezés

A tervezés után a gyártási folyamatok következnek, amik 2-3 hetet vesznek igénybe*. Amint a nyílászárókat legyártottuk, felvesszük Önnel a kapcsolatot és egyeztetjük a beépítés idejét.

4. Beépítés

Profi beépítő csapatunk a helyszínre teherautóval szállítja ki a megrendelt nyílászárókat. A munkálatok a régi ablakok kibontásával kezdődik, ami kis porral és zajjal jár, de minden esetben figyelünk otthonára! Az új ablakokat ezt követően már gördülékenyen beépítjük!

5. Kész!

A teljes beépítés általában 1 nap alatt megtörténik, így reggel jövünk és délután Ön már gyönyörködhet új nyílászáróiban! Átadjuk a jótállási papírokat és a használati utasításokat és már készen is vagyunk!

Ne várjon tovább,
itt a lehetőség!

Éljen az egyedülálló lehetőséggel és kérjen ajánlatot havi részletfizetéssel. Az alábbi gombra kattintva megadhatja, hogy milyen ablakokat, ajtókat szeretne új modern nyílászárókra cserélni. Az adatok megadása után mi pár órán belül már küldjük is az Ön személyre szabott egyedi ajánlatát!

Árkalkulátor:

Professzionális Nyílászárók

 - Nyílászáró csere Szolnokon

Műanyag nyílászáró csere, ajtócsere, ablakcsere elvégzése a legnagyobb szakértelemmel. Ablakcsere, ajtócsere? Munkatársaink évtizedes tapasztalattal rendelkeznek és gyorsan, precízen végzik el a munkát az Ön igényeinek megfelelően.

prémium ablak - Nyílászáró csere Szolnokon

 - Nyílászáró csere Szolnokon

Extra hosszú élettartamú professzionális műanyag nyílászárók, kiváló hangszigeteléssel és biztos betörésvédelemmel a kifúrásgátló technológiának köszönhetően. Ha ablakcsere, ajtócsere, nyílászáró csere szükséges, akkor forduljon hozzánk bizalommal!

 - Nyílászáró csere Szolnokon

 - Nyílászáró csere Szolnokon

Nyílászáró csere során kizárólag a legjobb minőségű termékekkel dolgozunk, hogy az ablak vagy ajtó, amit Önhöz szereltünk be még több tíz év múlva és ugyanolyan hatékony és megbízható legyen, mint az átadás pillanatában!

Minősített ablakok - Nyílászáró csere Szolnokon

Kizárólag a legjobb márkákkal és termékekkel dolgozunk

termékek

Cserélje ki ablakait most!

Spórljon a fűtésszámlán, tegye szebbé és értékesebbé otthonát!

Kapcsolat

Középmagyarország és Tiszántúli régió:

info@ablakhungary.hu

Zsigri József / értékesítési vezető / +36 20 44 000 90

 

Pest megye és Dunántúli régió:

budapest@ablakhungary.hu

+36 20 44 000 50

 

Egyedi ajánlatokért kövess minket:

AblakHungary Blog:

 - Nyílászáró csere Budapesten
 - Nyílászáró csere Budapesten
2 - Nyílászáró csere Budapesten
 - Nyílászáró csere Budapesten
 - Nyílászáró csere Budapesten
 - Nyílászáró csere Budapesten
 - Nyílászáró csere Budapesten
 - Nyílászáró csere Budapesten
2 - Nyílászáró csere Budapesten
 - Nyílászáró csere Budapesten

Budapest, Érd, Cegléd, Vecsés, Pilis, Monor, Mezőtúr,
Tiszaföldvár, Törökszentmiklós, Szolnok, Kunszentmárton, Gyomaendrőd, Fegyvernek, Martfű
és még számos másik településen is!

Bemutatótermeink:

1222 Budapest, Nagytétényi út 37 - Campona Bevásárlóközpont - 1. emelet.
5430 Tiszaföldvár, Virág utca 5.

Egyesült Saturnus Kft. / Székhely: 1222 Budapest, Gyár utca 15. / Cégjegyzékszám: 01-09-900229 

 - Nyílászáró csere Budapesten