+36204400090 info@ablakhungary.hu

Az Ön nyílászáró szakértője:

Buti Zoltán

Több mint 20 év eltöltött idő áll mögöttem az értékesítés területén. Minden apró mozzanatát ismerem a szakmának. Legfőbb célom, hogy minden ügyfelem megtalálja a számára legkiválóbb minőségű nyílászárót vagy árnyékoló berendezést és annyira elégedett legyen velük, hogy szívesen ajánljon minket tovább és legközelebb is bennünket válasszon.

 

Eddigi tapasztalataimat felhasználva a hang- és hő szigetelés területén, örömmel segítek Önnek is, hogy elvárásainak megfelelően, ár-érték arányban a legjobb megoldást és a legjobb nyílászárókat kapja

Várom Önt új bemutatótermünkben:

1222 Budapest, Nagytétényi út 37. – Campona – 1. emelet

Délbuda egyik legnívósabb bevásárlóközpontjában, a Campona-ban minden termékünket örömmel megmutatom önnek és akár azonnali árajánlatot is készítek! Várom Önt!

nyílászáró felújítás, beépítés

Miben tudok segíteni Önnek?

Ha nyílászáró cserérő van szó, mindenben!

Elérkezett az idő, hogy öreg, elvetemedett ablakait lecserélje? Vagy csak egyszerűen megunta a régit és valami újra vágyik? Netán építkezik és a legjobb A+++ minősítésű hőszigetelt nyílászárókat szeretné? Segítek benne.

Rengeteg kérdése van, amire szakértői válaszokat szeretne kapni?

Nem igazodik el az Uw-Ug-Uf mutatókban? Bizalmatlan a beépítés minőségét illetően? Ár-érték arányban nem találja az Ön számára legmegfelelőbbet? Bizonytalan, hogy 2 vagy 3 rétegű legyen az üvegezés? Valóban fontos, hogy 5-6-7 légkamrás a profil? Ha ismerősek ezek a kérdések, akkor Ön most a legjobb helyen van! Tőlem minden kérdésére választ kap!

Egy biztosat már most tudok mondani: általában NEM a LEGOLCSÓBB a legjobb választás! 

Helyette kérjen szakértői segítséget, hogy ÁR-ÉRTÉK arányban a LEGJOBBAT kapja!

Ön már pontosan tudja mit szeretne?

Adja meg ablakai méretét az online kalkulátorban és az előzetes ajánlatot azonnal elküldjük Önnek! Ezt követően két munkanapon belül felveszem Önnel a kapcsolatot, hogy részletesen átbeszéljük az ajánlatát!

Amennyiben inkább telefonon keresztül szeretne ajánlatot kérni, keressen bizalommal, várni fogom a hívását!

+36 20 440 00 60

Ha nem tudom felvenni, vagy foglaltat jelez, mihamarabb visszahívom!

Pár fotó korábbi munkáinkból:

100% Minőség, 100% Szakértelem, 100% Garancia, 100% Megbízhatóság

Ha Önnek is valódi szakértő segítség kell…

100% Minőség, 100% Szakértelem, 100% Garancia, 100% Megbízhatóság

Buti Zoltán – Nyílászáró Szakértő

Akár 24 órán belül felmérem nyílászáróit a helyszínen! Keressen engem bizalommal!

+36 20 440 0060

Döntsön körültekintően!

Nem szabad bedőlni az ígérgető, nagyon olcsó ablakokat kínáló cégeknek. Ugyanis ők nem szakértelmükkel, hanem áraikkal próbálják megfogni a vevőt.

A döntés az Ön kezében van! Olcsó terméket szeretne vásárolni? Vagy minőségi terméket Jó Áron?

 

Célszerűbb inkább megkeresni azt a szakembert vagy kivitelezőt aki valóban az Ön érdekeit tartja szemelőtt és legnagyobb értékének, az ingatlanjának a nyílászáró cseréjét szívesen rábízná. Itt nem egy-két évben, hanem hosszú távban, akár 30 évben érdemes gondolkodni. Ehhez viszont jó minőségű ablakokat és ajtókat kell választani Mi ebben segítünk Önnek!

Csak megbízható kivitelezővel!

Rendben, de hogy talál ilyet? Ismerősei, rokonai körében kérdezősködhet, hogy esetleg ki az, akinek van kőműves ismerőse, mert az majd kicseréli „okosban”, „gyorsan és jól”… 

VAGY

Felmegy az Internetre, Facebookra és megkeresi azt a vállalkozót, aki már sok éve a szakmában van, saját beépítő csapata van és számos pozitív értékelése van korábbi ügyfeleitől! 

Nézze meg, hogy rólunk mit mondtak korábbi ügyfeleink:

Ildiko Agocs
Ildiko Agocs
2023-06-28
Nyugodt szívvel ajánlom ezt a csapatot! A megrendelésől a beépítésig 3 hét telt el. Minden a megbeszéltek szerint történt. Precíz munkát végeztek, korrekt áron.
József Kókai
József Kókai
2023-06-18
Nyugodt szívvel ajánlom.Maximálisan elégedett vagyok az elvégzett munkával! A beépítő csapat/Zsolt és társai/ kitűnő munkát végeztek a cserével minimális javítás mellet. A felmérés pontos volt,gyártás a megbeszéltek szerint 2! hét, beépítés rá egy pár napra! nem hónapokig tartó várakozás... A cégvezetővel korrekten megtudtunk beszélni minden fontos részletet,barátságos ,segítőkész embert ismertem meg személyében. Minőségi profil,3 rétegű üvegezéssel korrekt megfizethető áron. Köszönöm!!
Gábor Kapitány
Gábor Kapitány
2023-06-04
Kiváló minôség, precíz szerelés, tôkéletes ablakok, szúnyoghálók, redônyök. Nem csalódtunk, újra csak az Ablak Hungaryt választanánk.
Rita Sz
Rita Sz
2023-05-30
Nagyon szuper kis csapat jött az ablakok beépítésére! Minden flottul ment, gyönyörű munka és minőségi ablakok! Az elejétől a végéig mindenkivel nagyon jó volt az együttműködés! Köszönök mindent!
Péter Kracz
Péter Kracz
2023-05-10
Árajánlatuk összehasonlításban igencsak kedvező és emellett rendkívül korrektek emberileg is. Az üzletkötő Buti Zoltán kiválóan feltérképezte igényeinket felvázolva közben az összes lehetőséget a kivitelezésre míg megszületett az ideális elképzelés. A szakemberek remek munkát végeztek és mi nagyon elégedettek vagyunk az eredménnyel. (Külön pozitív benyomás számomra, hogy Ausztriából hozatnak elemeket az ablakokhoz.)
Józsefné Fejős
Józsefné Fejős
2023-04-01
Kiváló,preciz, gyors munkát végeztek! Maximálisan meg vagyok elégedve! Kedves, jó humorú, segitőkész emberek! Bátran tudom ajánlani mindenkinek!
jános burján
jános burján
2023-03-29
Ablakcsere céljából felvettem a kapcsolatot sok céggel és szakemberrel. Hogy végül is miért döntöttem az Ablak Hungari melkett? Beszélgetésünk alapján leszűrhető volt hogy profikkal van dolgom, és persze árajánlatuk is nagyon kedvező volt. legaoróbb részletekig megbeszéltük az ablakcsere folyamatát és minden felmerülő kérdésre megtalálták a megoldást. Szakembereik rendkivül körültekintően és precizen jártak el , hogy a végeredmény tökéletes legyen. Károkozás nélkük, gyorsan, pontosan dolgoztak Mindenkinek csak ajánlani tudom a céget .
Anna Pekár
Anna Pekár
2023-03-25
Nagyon elégedett vagyok az új ablakokkal! Szépek, tökéletesen szigetelnek, zaj alig szűrődik be.
Erzsébet Anna Paulicsné Szilágyi
Erzsébet Anna Paulicsné Szilágyi
2023-03-09
Köszönöm az Ablak Hungary kft nek a gyors, alapos és precíz munkát! Csak ajánlani tudom! Bontástól a beépítésig mindent megcsinálnak, a törmeléket és a régi nyílászárókat is elszállítják. Nagyon elégedett vagyok, mert egyedi kéréseket is teljesítettek. Korrekt árakkal dolgoznak.

Hogyan zajlik a csere?

1. Felmérés

Először egy előzetes árajánlatot adok Önnek, amit átbeszélve Ön látni fogja, hogy nagyságrendileg mennyibe kerülne a csere Ezt követően kimegyek Önhöz felmérni a pontos gyártási méreteket és egy végleges ajánlatot adok!

2. Tervezés

Az ablakokat és ajtókat, valamint a redőnyöket mind az Ön igényei szerint tervezzük meg és amennyiben szimpatikus az ajánlatunk le is gyártjuk azokat. Legyen szó 3 rétegű üvegről, színes ablakokról vagy motoros, távirányítóval vezérelhető redőnyökről.

3. Gyártás

A tervezés után a gyártási folyamatok következnek, amik 2-3 hetet vesznek igénybe*. Amint a nyílászárókat legyártottuk, felveszem Önnel a kapcsolatot és egyeztetjük a beépítés idejét.

4. Beépítés

Profi beépítő csapatunk a helyszínre teherautóval szállítja ki a megrendelt nyílászárókat. A munkálatok a régi ablakok kibontásával kezdődnek, ami kis porral és zajjal jár, de minden esetben figyelünk otthonára! Az új ablakokat ezt követően már gördülékenyen beépítjük!

5. Kész!

A teljes beépítés általában 1 nap alatt megtörténik, így reggel jövünk és délután Ön már gyönyörködhet új nyílászáróiban! Átadjuk a jótállási papírokat és a használati utasításokat és már készen is vagyunk!

Ne várjon tovább,
kérjen tőlem ajánlatot!

Akár csak 1-2 ablakról vagy otthonának összes nyílászáró cseréjéről van szó, biztosíthatom, hogy nálunk megtalálja a legmegfelelőbb megoldásokat! Minden hétköznap várom hívását és örömmel egyeztetek Önnel az elképzeléseiről, terveiről!

+36 20 440 00 60

Ha inkább interneten kereszül kérne előbb ajánlatot, kattintson ide:

Amit fontos tudnia:

 - Nyílászáró csere Szolnokon

Nyílászárót egy életben egyszer, maximum kétszer kell cserélni! Ehhez azonban minőségi termék és profi kivitelezés szükséges. Munkatársaimmal együtt évtizedes tapasztalattal rendelkezünk, hogy gyorsan és precízen végzzük el a munkát az Ön igényeinek megfelelően.

prémium ablak - Nyílászáró csere Szolnokon

 - Nyílászáró csere Szolnokon

Extra hosszú élettartamú, németországból érkező professzionális műanyag nyílászárókkal foglalkozunk, kiváló hangszigeteléssel és biztos betörésvédelemmel a kifúrásgátló technológiának köszönhetően. Ez a feltétele annak, hogy nálunk az ügyfélelégedettség 98% felett van!

 - Nyílászáró csere Szolnokon

 - Nyílászáró csere Szolnokon

Munkánkra és a termékeinkre garanciát vállalunk! Célunk, hogy minden nyílászáró amit Önhöz szerelünk be még több tíz év múlva és ugyanolyan hatékony és megbízható legyen, mint az átadás pillanatában!

Minősített ablakok - Nyílászáró csere Szolnokon

Kizárólag a legjobb márkákkal és termékekkel foglalkozom. Higyje el, nem véletlenül – ezt szívesen kifejtem Önnek is!

termékek

REHAU SYNEGO DESIGN

80 mm 7 kamra

DECEUNINCK OPTIMUM

71 mm 5 kamra

ELEGANT DESIGN

76 mm 6 kamra

DECEUNINCK VISION

76 mm 5 kamra

REHAU EURODESIGN

70 mm 5 kamra

Várom hívását! Keressen bizalommal!

Minden hétköznap 9:00 és 16:00 óra között várom hívását! Ha nem veszem fel, mindenképpen visszahívom!

+36 20 440 00 60

Ha inkább interneten kereszül kérne előbb ajánlatot, kattintson ide:

Kapcsolat

Középmagyarország és Tiszántúli régió:

info@ablakhungary.hu

Zsigri József / értékesítési vezető / +36 20 44 000 90

 

Pest megye és Dunántúli régió:

budapest@ablakhungary.hu

+36 20 44 000 50

 

Egyedi ajánlatokért kövess minket:

AblakHungary Blog:

 - Nyílászáró csere Budapesten
 - Nyílászáró csere Budapesten
2 - Nyílászáró csere Budapesten
 - Nyílászáró csere Budapesten
 - Nyílászáró csere Budapesten
 - Nyílászáró csere Budapesten
 - Nyílászáró csere Budapesten
 - Nyílászáró csere Budapesten
2 - Nyílászáró csere Budapesten
 - Nyílászáró csere Budapesten

Budapest, Érd, Cegléd, Vecsés, Pilis, Monor, Mezőtúr,
Tiszaföldvár, Törökszentmiklós, Szolnok, Kunszentmárton, Gyomaendrőd, Fegyvernek, Martfű
és még számos másik településen is!

Bemutatótermeink:

1222 Budapest, Nagytétényi út 37 - Campona Bevásárlóközpont - 1. emelet.
5430 Tiszaföldvár, Virág utca 5.

Egyesült Saturnus Kft. / Székhely: 1222 Budapest, Gyár utca 15. / Cégjegyzékszám: 01-09-900229 

 - Nyílászáró csere Budapesten